ADIYAMAN / MERKEZ - Adıyaman Perre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü anısına tüm şehitlerimizi minnetle anıyoruz

Aziz milletimizin ve kahraman güvenlik güçlerimizin hain darbe girişimi karşısında gösterdiği onurlu duruşun, hainlerin yenilgiye uğratılmasının ve demokrasi zaferinin  yıl dönümü sebebiyle şehitlerimizi yâd etmek, gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunmak, milletimizin demokrasiye olan inancı ve bağlılığını gelecek nesillere aktarmak üzere okulumuzda 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri düzenlenecektir.

Okul müdürü Hakan TEMEL:15 Temmuz şehidi demek elindeki bayrak, gönlündeki imanla nifak tohumlarının üzerine koşmak, vatan için canını vermek ve bayrak uğruna ölümü göze almak demektir.15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü'nde darbecilere karşı duran Yüce Türk Milleti'nin önünde saygıyla eğiliyorum.

06-07-2023

Yayın: 14.07.2023 - Güncelleme: 14.07.2023 10:53 - Görüntülenme: 121