ADIYAMAN / MERKEZ - Adıyaman Perre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Okul müdürü Hakan TEMEL in Zafer Bayramı mesaji

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Milli Kurtuluş Savaşı'mızı tarihte her türlü fedakarlığı göstererek büyük bir zaferle taçlandıran, her aşaması vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu 30 Ağustos Zaferi'nin yıldönümünü milletçe birlik ve beraberlik içerisinde, büyük bir gurur ve coşkuyla kutlamaktayız.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta büyük komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, kanlarıyla canlarıyla bu toprakları vatan yapan ve ülkemizin milletiyle bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, şanlı Türk Silahlı Kuvvetlerimizin vatansever kahraman mensuplarının ve bütün vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyorum.

Hakan TEMEL

Okul Müdürü