ADIYAMAN / MERKEZ - Adıyaman Perre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

PERRE MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ / 2023-2024 PANSİYON KAYIT KLAVUZU YAYIMLANDI

2023 LGS yerleştirme sonuçlarına göre Adıyaman Perre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne kayıt yaptırmaya hak kazanan öğrencilerin kayıt işlemleri; yerleştirme işlemleri ve esaslarına göre sistem üzerinden otomatik olarak yapılacaktır. Ancak siz değerli veli ve öğrencilerimizi, okul kaydı, seçmeli ders kaydı, pansiyon kaydı ve tanışmak için önümüzdeki süreçte okulumuza bekliyoruz.

Kıymetli Velilerimiz;

Öğrencinizin dört yıl boyunca öğrenim göreceği Perre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, gençlerimizin akademik ve sosyal gelişimlerini tamamlayarak hayata ve bir üst öğrenime hazırlayacak donanım, kadro ve vizyona sahiptir. Bu dört yıllık süreyi en iyi şekilde planlayıp, öğrencilerimize çok iyi bir gelecek hazırlamak amacıyla sizlerle daima dayanışma içinde olmayı arzuluyoruz.

Perre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ailesine katılmanız bizi onurlandıracaktır.

Ayrıca sitemizden kayıt kılavuzunu (aşağıda link verilmiştir) okumanızı, okul ve pansiyon kaydı için gerekli belgelerin çıktılarını alıp doldurarak okula gelmenizi önemle rica ederiz.

2023-2024 TERCİH VE KAYIT KLAVUZU YAYIMLANDI

20-08-2023