ADIYAMAN / MERKEZ - Adıyaman Perre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Nis

Okulumuz müzik öğretmeni Mahir ARICA öncülüğünde düzenlenen o ses perre yarışmasına hepinizi bekliyoruz.

Nis

Okulumuz öğrencilerinin ve eşlik eden ogretmenlerimizin nemrut gezisinden kareler..

Ock

Okulumuzda Gazze'ye insani yardım amaçlı düzenlenen kermese katılım sağlayan Adıyaman milletvekili Mustafa ALKAYIŞ Adıyaman belediye başkanı Süleyman KILINÇ dıyaman il milli eğitim müdürü Ali TOSUN ve tüm haziruna şükranlarımızı sunuyoruz.

Ara

Adıyaman il milli eğitim müdürlüğü'nün düzenlenmiş olduğu cumhuriyetimizin 100 yılına özel sergiye okulumuz görsel sanatlar öğretmeni Özlem Özdemir ve öğrencilerimiz katılım sağladı.

Ara

Okul müdürü Hakan TEMEL: Sarıkamışta vatan mücadelesi için can veren şehitlerimizi şükranla minnetle ve rahmetle yad ediyorum.. Hepsinin ruhu şad olsun..

Ara

Okulumuzun uygulama otelinde müzik korosundaki öğretmenler ile okulumuzda öğretmen ve idarecilerle birlikte çiğköfte etkinliği yapıldı.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Milli Kurtuluş Savaşı'mızı tarihte her türlü fedakarlığı göstererek büyük bir zaferle taçlandıran, her aşaması vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu 30 Ağustos Zaferi'nin yıldönümünü milletçe birlik ve beraberlik içerisinde, büyük bir gurur ve coşkuyla kutlamaktayız.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta büyük komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, kanlarıyla canlarıyla bu toprakları vatan yapan ve ülkemizin milletiyle bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, şanlı Türk Silahlı Kuvvetlerimizin vatansever kahraman mensuplarının ve bütün vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyorum.

Hakan TEMEL

Okul Müdürü

Ağu

2023 usta öğretici alımına hak kazanan kişilerin listesi ekte sunulmuş olup valilik oluru alınmıştır. İlkokul mezunlarının onay süreci Bakanlıkta devam etmektedir. Ekli listede ismi yazılı olan kişilerin (ilkokul mezunları hariç) 25.08.2023 tarihine kadar okulumuza müracaat edip göreve başlamaları gerekmektedir. İlkokul mezunları için Bakanlık onay süreci tamamlanınca ayrıca duyuru yapılacaktır.

Ağu

2023 LGS yerleştirme sonuçlarına göre Adıyaman Perre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne kayıt yaptırmaya hak kazanan öğrencilerin kayıt işlemleri; yerleştirme işlemleri ve esaslarına göre sistem üzerinden otomatik olarak yapılacaktır. Ancak siz değerli veli ve öğrencilerimizi, okul kaydı, seçmeli ders kaydı, pansiyon kaydı ve tanışmak için önümüzdeki süreçte okulumuza bekliyoruz.

Kıymetli Velilerimiz;

Öğrencinizin dört yıl boyunca öğrenim göreceği Perre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, gençlerimizin akademik ve sosyal gelişimlerini tamamlayarak hayata ve bir üst öğrenime hazırlayacak donanım, kadro ve vizyona sahiptir. Bu dört yıllık süreyi en iyi şekilde planlayıp, öğrencilerimize çok iyi bir gelecek hazırlamak amacıyla sizlerle daima dayanışma içinde olmayı arzuluyoruz.

Perre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ailesine katılmanız bizi onurlandıracaktır.

Ayrıca sitemizden kayıt kılavuzunu (aşağıda link verilmiştir) okumanızı, okul ve pansiyon kaydı için gerekli belgelerin çıktılarını alıp doldurarak okula gelmenizi önemle rica ederiz.

Tem

Aziz milletimizin ve kahraman güvenlik güçlerimizin hain darbe girişimi karşısında gösterdiği onurlu duruşun, hainlerin yenilgiye uğratılmasının ve demokrasi zaferinin  yıl dönümü sebebiyle şehitlerimizi yâd etmek, gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunmak, milletimizin demokrasiye olan inancı ve bağlılığını gelecek nesillere aktarmak üzere okulumuzda 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri düzenlenecektir.

Okul müdürü Hakan TEMEL:15 Temmuz şehidi demek elindeki bayrak, gönlündeki imanla nifak tohumlarının üzerine koşmak, vatan için canını vermek ve bayrak uğruna ölümü göze almak demektir.15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü'nde darbecilere karşı duran Yüce Türk Milleti'nin önünde saygıyla eğiliyorum.

Ock

2022 Yılında ülkemizin geleceği olan öğrencilerimiz ile yaptığımız projeler Adıyaman il milli eğitim müdürlüğü

İyi seyirler

Kas

Kurum müdürü Sayın TEMEL:

"Öğretmen, taze ruhları işleyen ustadır. Nesiller yaratır; ülkeleri değil, gönülleri fetheder.

Anne baba ne kadar kutsalsa Öğretmende o kadar kutsaldır. Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun...

Hakan TEMEL

Adıyaman Pere MTAL Müdürü"

Kas